The best iPad media apps

På trods af spyttede mellem Apple og Adobe, hvilket betyder, at IPAD er rokkede ved sin manglende evne til at afspille Flash-indhold, er det stadig en vidunderlig enhed til forbruger mediet. Den PressReader app (fri, indbetalt til indhold) tilbyder digitale udgaver af aviser og blade fra hele verden. Du kan bladre gennem siderne, zoome ind for at læse dem, da de blev trykt, eller opdrage nemmere-on-the-øjne tekstversioner af historier.

Zinio (fri, indbetalt til indhold) på samme måde viser blank magasiner og har stort set den samme funktionalitet, men med en behændig interface; afgørende, viser det sig trykt weblinks til interaktive dem. Geeks vil elske Wired app (£ 2,99), som tager begrebet lidt længere ved at tilføje IPAD kun indhold til den teknologi magasin.

The Financial Times 'app er en god måde at få adgang FT indhold, men mens app selv er gratis, man skal betale for at se indhold efter en nærige tre artikler. Gå ikke glip af Guardian eyewitness app (gratis), hvor der serveres det bedste fra vores billedarkiv komplet med billedtekster og noter om, hvordan og hvorfor billedet blev lavet.

BBC's iPlayer er en grund helt af sig selv til at købe IPAD. Det håndterer streaming indhold via en Wi-Fi-forbindelse problemfrit, og som med fuld-fedt website, giver dig catch-up for en stor del af foreningens output. Fangsten er naturligvis, at det er UK-only - komme til den via BBC hjemmeside og derefter lægge et link til den på skrivebordet.

Men hvis du er uden for Storbritannien, bør BBC News app (gratis) fyldes op til det. Det retter op på dagens nyheder i et format, der passer bedre til IPAD end blot at gå til BBC website - video afspiller (som det ikke på hjemmesiden) og layout er klar og intuitiv.

For internetbrowsing, have et kig på de Atomic web browser (59p for reklamefri version). Det slår Safari hænder-down med tabbed browsing og adblocking.

Jeg foretrækker TweetDeck (gratis) af apps for Diskanter, der har masser at vælge imellem, som holdet har gjort et fremragende stykke arbejde med at optimere for IPAD. Og endelig, hvis du kun køber ét spil, gør det Vred Fugle HD (£ 2,99), som vil holde dig i gang i timevis forsøgte at squash det onde grønne svin catapulting fuglene på deres huse. Genius.

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan