The iPad: worth dying for?

Mangen en gadget freak har kostet »Jeg vil dræbe for en IPAD" over de sidste par uger, men som verdens officielt går IPAD crazy spørge dig selv dette: vil du dø for en IPAD? Det er det snarere alvorlige spørgsmål, som spurgte, som den kinesiske fabrik, hvor de IPAD er lavet kommer under stigende kontrol med hensyn til antallet af selvmord blandt de arbejdstagere dér.

Ifølge The Morning Star "Bosses hos Apple entreprenør Foxconn indrømmede, at mindst 10 af deres medarbejdere nu havde begået selvmord, mens yderligere 20 havde forsøgt at tage deres eget liv på arbejdspladsen" og Daily Mail rapporter hvordan en 17-årig pige ligger lammet i en hospitalsseng et par miles væk fra fabrikken efter springer "fra hendes fjerde sal sovesal snarere end at tage sin plads i produktionen" bare 40 dage efter man begynder at arbejde på, hvad der menes at være den største fabrik i verden.

Antallet af selvmord er steget til 12 siden Morning Star dækkede historien og den uafhængige påstande "Den død menes at være relateret til arbejdsforhold på fabrikken - lange timer for dårlig løn og konstant pres for at udføre" og The Telegraph regner " det hysteri på Longhua, hvor mellem 300.000 og 400.000 medarbejdere spise, arbejde og sove, er vokset til sådan en plads, at arbejdstagere har vredet Foxconn's kinesiske navn, så det nu lyder som: Kør til din død. "

Snarere utroligt, og nogle vil måske sige mangler empati, de milliardær formanden for Foxconn moderselskab Hon Hai Precision, Terry Gou, fortalte Forbes.com "Generelt selvmordsrate i et samfund vil stige, når landets BNP stiger". Når det er sagt, Gou også fortalte Times of India "Jeg kan ikke sove hver nat. Fra et videnskabeligt synspunkt, jeg er ikke sikker på vi kan stoppe alle tilfælde. Men, som en ansvarlig arbejdsgiver er vi nødt til at tage op ansvar for at forhindre så mange som vi kan ".

Men på samme tid, pårørende til nogle af dem, der var medhold i deres selvmordsforsøg, som forældre, at 17-årige tidligere nævnt hævder de har fået at vide ikke at tale med medierne eller Foxconn vil stoppe betale hende lægeudgifter .

Æbler tage alt dette? En talsmand siger: "Vi er ked og ked af det seneste selvmord i Foxconn. Apple er dybt engageret i at sikre forhold i hele vores forsyningskæde er sikre og arbejdstagere behandles med respekt og værdighed".

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan