Hurtig nye vinduer i "Gmail"

Et af de mindre kendte funktioner i Gmail er dens evne til at hjælpe med multitasking. Ofte synes jeg, at jeg har brug for at finde en gammel besked, mens jeg skriver en e-mail. Når dette sker, jeg klikker på "nyt vindue" ikonet for at affyre min komponere område i sit eget vindue:


Der er kun ét problem - det er blevet langsom! I dag er vi i gang med en ændring, der vil ordne dette (genindlæse din konto for at sikre du får denne ændring). Nu affyret ud af et vindue er meget, meget hurtigere. Ikke mere "Loading ..." progress bar.

Der er en række steder, du kan poppe op nye vinduer i Gmail.
  • I chatten, der er den lille pil opad i titellinjen:


  • Når du skriver en besked, skal du holde "Shift"-tasten nede mens du klikker på Skriv e-mail, Besvar, Svar til alle eller Videresend links og du får et nyt vindue for din nye besked. (Hold "Shift"-tasten mens du skriver tastaturgenvejen - med andre ord at skrive "C" "R" eller "F" - har samme effekt.)

  • Når du læser din mail, skal du holde "Shift"-tasten nede mens du klikker på en meddelelse for at åbne samtale i et nyt vindue. (Samme gælder for "Shift"-tasten og "o" eller "Enter" genveje.)

  • Hvis du læser en e-mail og ønsker at gemme den til senere, kan du klikke på "Nyt vindue" linket i øverste højre hjørne af samtalen opfattelse:


Husk på, at de smuttede ud vinduet ikke lever længere end lukningen af det oprindelige Gmail-vinduet, selvom vi arbejder på en måde at gøre dette bedre. Desværre var vi ikke i stand til at gøre dette arbejde i Internet Explorer, så at se, hvor hurtigt op, skal du være bruger Mozilla Firefox, Apples Safari eller Google Chrome.

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan