Skal du købe en renoveret Mac?

Det er naturligt at være forsigtige, når de køber en computer, især en brugt computer. Jeg har aldrig anbefale, at folk køber en computer, de ser noteret på eBay eller Craigslist, da der er bare alt for mange scams derude. Det er vigtigt at købe fra en pålidelig kilde, men du stadig ønsker en aftale. Apples bedst bevarede hemmelighed er dit svar: det renoverede del af Apples online butik.

Er det sikkert?

Når du går ind i en Apple Store og udvælge iMac eller MacBook, som du vil, du ved du får en helt ny computer, der kommer til at arbejde lige ud af kassen. Mindst du antager det, og der er nøglen til hele denne diskussion. Faktum er, at Apple producerer millioner af computere, og ligesom med alle fremstillings der er en lille procentdel, der kunne have et problem. Nu Apple støtter alle sine produkter rigtig godt, og i virkeligheden ofte vinder priser for sine tjenester. Men det vil ikke slette den følelse, du får, hvis du er den der får en Mac, der ikke virker lige ud af æsken.

Sagen er, disse Mac'er er fremstillet af maskiner, pakket af maskiner, og afsendt af maskiner. Det er simpelthen ikke muligt at kontrollere hver enkelt ud og sørg for at det virker fantastisk. Kun en meget lille procentdel skibe med et problem, som unddrager sig kvalitetskontrol. En renoveret Mac, på den anden side, gået har gennem en grundig proces med afprøvning og certificering for at sikre, at det virker godt, og er fuldt bakket op af den samme års garanti Apple inkluderer med helt nye computere.

Så hvad der præcist er en renoveret Mac? I nogle tilfælde var de lidt brugt, i nogle tilfælde var returneret til tekniske spørgsmål (en del af den lille procentdel), og tro det eller ej nogle er simpelthen købt, åbnet, og tilbage, fordi køberen ændrede mening og ønsker den sorte MacBook i stedet. I alle disse situationer, fuldt Apple prøver computeren, erstatter en del, der skal udskiftes, grundigt renser og inspicerer det gør, at alle de originale elementer er til stede (f.eks netledningen, manualer, osv.) og ompakker det. I realiteten kan denne Mac ses som en bedre køb, fordi man ved, at dette Mac er blevet grundigt testet og certificeret.

Og hvad får man for alle de ekstra arbejde Apple har gjort? Nå, kan, fordi det er renoverede Apple ikke sælge det samme som en ny computer - de er nødt til at sænke prisen. I mange tilfælde kan spare betydelige beløb. Hvad der er tilgængeligt kan ændre sig hurtigt, men på det tidspunkt dette skrives du kunne få en 21,5 "iMac med samme specs som den nyeste version for $ 1.099 - en besparelse på $ 400 ud af prisen på en helt ny iMac. Jeg har set MacBooks så lavt som $ 749 for, hvad der var en $ 999 model. Jeg bruger en iMac og en MacBook, som både var renoveret køb, og har ikke haft problemer overhovedet med dem.

Hvis du kigger på at købe en Mac, og vidste du kunne få den samme høje kvalitet, med samme fuld garanti, købe det direkte fra Apple, og gemme hundredvis gør det - hvorfor skulle du ikke købe en renoveret Mac?

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan