Apple frigiver iPhone OS 4 Beta 2 og SDK til udviklere


Apple i dag frigivet via iPhone Dev Center sin anden beta version af iPhone OS 4 og de tilhørende Software Development Kit (SDK) for udviklere at bruge til at skabe og opdatere applikationer. De første udgaver af iPhone OS 4 og SDK blev løsladt tidligere på måneden sammen med Apples mediebegivenhed at indføre elementer i næste generations operativsystem.

iPhone OS 4 vil medføre en række nye funktioner, herunder forskellige tjenester til støtte multitasking, e-mail ekstraudstyr, og større adgang til tredjeparts-program til indbyggede iPhone funktioner såsom kalendere, fotografier og kamera kontrol. I alle bemærker Apple, at iPhone OS 4 bringer over 1.500 nye API'er til udviklere til at bruge i deres ansøgninger.

Apple forventes at udgive iPhone OS 4 til iPhone og iPod touch brugere "denne sommer", vil selv tidlige modeller af disse enheder ikke vil være foreneligt med den nye OS og endda nogle nyere modeller ikke være i stand til at drage fordel af alle de funktioner. iPhone OS 4 vil komme til IPAD "i efteråret" also know how to unlock iPhone 3GS.

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan