5 Tools to Googlize Your Business

Uanset om du elsker eller hader Google, er det svært at gå rundt uden at røre en af deres tjenester. Internet henvendelser fra to kortlægning vej til din næste destination, har søgemaskinen gigant kommet langt fra de dage, der opererer ud fra en Menlo Park garage.

I dag er Google ændrer den måde, vi kommunikerer på en professionel og personlige plan. Selv om mange organisationer ikke er klar til at forlade komforten i out-of-the-box-software, der er mange fordele to computing "i sky." Web-baserede værktøjer fra virksomheder som Google tilbyde omkostningseffektive løsninger (ofte gratis), bedre skalerbarhed, lettere at samarbejde, og øget sikkerhed. Selv om disse tjenester ikke er for alle, er mange små virksomheder begynder at gøre overgangen til Internet-applikationer uden at lide nogen større tekniske tilbageslag.

At tilmelde dig Google kærlighedsaffære, der er et par produkter, der er værd at prøve. De vil ikke tage for meget tid på at oprette eller installere, og hvis du hader dem der ikke vil være nagende tech sælger viser oppe på din dør forsøger at overtale dig til at give dem et nyt billede.

1. Google brummer.

Dette er en af de nyeste tilføjelser til Google-familien. At få adgang til dette produkt, skal du have en Gmail-konto (se nedenfor). Buzz sigter to konkurrerer med Twitter og Facebook samfund, blandt andre sociale netværk. Med andre ord, det er at forsøge at forbedre online-samtaler. Sidste år lancerede Google-Wave, som forsøgte at fange den sociale publikum. Mens Wave havde nogle smarte funktioner, Buzz afgjort ser mere lovende, da det er integreret i din Gmail-konto. Hvad gør det også interessant i et erhvervsmiljø er evnen til at have to private eller offentlige realtids-samtaler, hjælper to øge din virksomheds produktivitet med lettere samarbejde ved hjælp af kommentar tråde med status opdateringer.

2. Google Chrome.

Denne download Google er ligesom den grimme stedsøster i browseren verden: det bare ikke får den opmærksomhed, den fortjener. Mens Mozillas Firefox er en glimrende web-browser, Chrome Hvad gør endnu bedre isen en simpel ting: Dette Google-produkt giver dig mulighed for at søge direkte fra adresselinjen. Sikker på, at dette synes simpelthen nok, men når du begynder at bruge Chrome regelmæssigt du klar over hvor mange timer du kan spare ved at indtaste dine søgninger på det samme sted, du normalt skrive en fuldstændig URL. Du kan kalde doven søge dette, men uanset hvad du siger om det, er der ingen tvivl om det er en vindende indslag.

3. Gmail.

Mange corporate internet e-mail-tjenester gør afsendelse, søgning, og dele beskeder frustrerende. Med Gmail, bortset fra let-til-brug, er der mange forretningsmæssige fordele. For startere, giver Google dig mere lagerplads end du nogensinde får brug for (og hvis du har brug for mere, kan du købe det til en rimelig pris). Selv om forvaltningen af e-mails er en kunst, med Gmail du behøver ikke at bruge en masse tid på at organisere dine indlæg, da de er nemt at søge på få sekunder. Men hvis du elsker at organisere din e-mail-konto, der er stjerner, filtre og etiketter Gmail to foretage sortering en brise. En anden åbenlys fordel for denne Google-tjeneste, er evnen til at tjekke din e-mail hvor som helst, når som helst, på enhver computer med internetadgang.

4. Google Kalender.

Der er ingen værktøj vigtigere i en virksomhed frem for en virksomheds kalender. Med Google Kalender kan du nemt administrere alle dine møder. App's indbyggede påmindelser gør det nemt for dig at sende en SMS-besked eller e-mail til dig selv, at planlagt time før en aftale. Hvis du er bekymret for dine kunder eller kunder, kalender programmer blive forvirret med din Google Ways, Google Kalender spiller dejligt med Microsoft Outlook, blandt andre programmer. Endelig, hvis du er offline, kan du stadig se dine møder.

5. Google Dokumenter.

Tekstbehandling er en brise i Google Dokumenter. Fra at oprette dokumenter to designe en præsentation to Crafting et regneark, kan alle disse elementer blive oprettet og eksporteres til populære filformater, som f.eks DOC, PPT, CSV og. Der er ingen ny teknologi til at lære inden Docs idet terminologien er det samme som, hvad du vil finde i en stor del af verdens populære business software. Åh, og det er gratis, ligesom alt på denne liste, hvilket nedsætter din software licenser og øge din virksomheds produktivitet.

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan