ITG xpPhone bliver prissat, ikke dyrere end en netbook


Den ITG xpPhone saga fortsætter. Vi har dækket nyheden omfattende, med to store bidder af information savnet - pris og udgivelsesdato. Nå, nu prisfastsættelsen er kendt, og det er bare release dato, du skal blive annonceret.

Den ITG xpPhone er en af disse nye MID-skråstreg-telefon udstyr - en AMD CPU på indersiden, der kører Windows XP eller Windows 7 og alle de trådløse tilslutningsmuligheder, du kan tænke på.

De specs læs mere som en netbook - 512M/1/2GB RAM, 8-64GB SSD, 30-120GB HDD. AMD CPU er clocket på enten over eller Bellow 1GHz, men der er ingen præcise citerede tal. Skærmen af ITG xpPhone er 4.3/4.8/7-inch touchscreen med 800x480/1024x600 opløsning. For over-the-air-forbindelse, får du GSM/GPRS/EDGE/3G/CDMA/EVDO med valgfri opgraderinger for WiMAX og LTE. Der er Wi-Fi, Bluetooth og GPS selvfølgelig.

Og selvfølgelig får du den fleksibilitet og velkendte miljø i Windows XP (eller Windows 7). Der er dedikerede opringer, kontakt og andre apps du ville forvente af en telefon. Den custom UI ser ganske poleret faktisk.

Så med netbook specs, ville du forvente en netbook pris, og du vil være rigtigt - afhængigt af konfiguration, den ITG xpPhone koster mellem 400 og 650 dollar (280-450 euro). Sikker på, der er billigere netbooks derude, men ingen af dem er denne lille - 158 x 75 x 16 mm, 400 gram.

Men vil for nylig meddelt, LG GW990 være for meget af en konkurrence for ITG xpPhone?

Denne artikel blev oprindeligt udsendt på engelsk om GSMArena.com

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan