Hvor hen til password-beskytte Mine Dokumenter på min computer (Danish)

Der er mange måder at beskytte eller begrænse adgangen til en fil på din computer. Applikationer som MS Word, Open Office og MS Excel har en adgangskode beskyttelse funktion findes i deres indstillinger. Hvis du ikke er overbevist om, med den beskyttelse, der tilbydes, kan du gemme dokumentet i en zip-fil eller en tredjepart program, der tilbyder adgangskodebeskyttelse. Bare husk at tage backup af de fortrolige dokumenter, hvis du glemmer din adgangskode eller andre nødsituationer.

Built-in Security Feature

Password beskyttelse leveres som en standard-funktion for programmer, der benyttes til fremstilling af dokumenter. Adgang til det er let, fordi du bare nødt til at kigge efter den i menuerne. Hvis du planløst klikker på de elementer, der findes på menulinjen, vil du helt sikkert snuble på den sikkerhedsfunktion.

MS Word og MS Excel

Menuen opsætning af MS Office-programmerne er ens, så sikkerheden funktionen er praktisk placeret i samme sted. Inde sikkerhed, kan du angive adgangskoden til dit dokument. Sørg for at bruge en, der er svær at knække, muligvis tilfældige tal og bogstaver, eller noget, der er relateret til dig, så gætte adgangskoden er næsten umuligt.

Procedure:

1. Åbn et nyt dokument i enten MS Word eller MS Excel.
2. Efter at have færdiggjort dit dokument, skal du klikke på Funktioner, som findes på den øverste del af skærmen.
3. Vælg Valg. En mindre skærm vises indeholder flere faner.
4. Klik på fanen Sikkerhed.
5. Sted tilsvarende adgangskoder for åbning og ændring af filen.
6. Hold klikke på OK, indtil du er tilbage til dit dokument.

Bortset fra at placere en adgangskode, kan du skjule dele af dokumentet ved at ændre deres skriftfarve til hvid. Du kan også skifte mellem de andre sikkerhedsindstillinger til helt at begrænse adgangen til din fil.

PDF-filer

PDF-fil, er en fælles platform for at oprette dokumenter, er velsignet med en password-beskyttelse funktion. Desuden kan dets sikkerhed måle blive styrket yderligere, når koblet af tredjeparts programmer. Intet under, at PDF-formatet er at foretrække i erhverv, hvor meget fortrolighed er involveret.

Procedure:

1. Åbn PDF-filen i Adobe Acrobat Reader.
2. Klik på menuen Filer i øverste venstre del af skærmen.
3. Vælg Document Security. Anden skærm vises derefter.
4. Hit om Sikkerhed Valg og derefter vælge Acrobat Standard Security.
5. Når det er gjort, skal du markere feltet ud for "Adgangskode kræves for at åbne dokument."
6. Placer dit password på den afsatte plads.
7. I samme skærm, vil du finde en mulighed for at placere en adgangskode, når ændring af den første adgangskode eller tilladelser. Levere en adgangskode, hvis du vælger.
8. Klik på OK. Et skærmbillede vises beder dig om at bekræfte begge adgangskoder.
9. Skriv begge adgangskoder. Tager til efterretning, at adgangskoder er store og små bogstaver, så vær forsigtig.

Hvis du ønsker at befæste Acrobat Reader's beskyttelse med adgangskode, kan du hente tredjeparts-programmer på internettet til mere sikkerhed. Disse programmer kan du kryptere filen og dele af dokumentet let, bortset giver et ekstra lag af beskyttelse med adgangskode.

Beskyttelse ved hjælp af data Compression Programs

Nogle programmer ikke kun yde beskyttelse med adgangskode, de også komprimere filer og mapper, så de bruger mindre plads inde i computeren. Datakomprimering programmer er ganske nyttigt, især når de leverer filer via e-mail. I betragtning af deres funktioner, kan du sende flere filer og mapper sikkert, uden at overskride den vedhæftede fil grænse, i en enkelt e-mail-besked.

WinZip

Beskyttelse af dokumenter og mapper med en adgangskode er nemt ved hjælp af WinZip, en af verdens førende datakompression programmer. Du kan bare skifte på den adgangskode-funktionen, når du er ved at komprimere et parti af filer. Når filerne er komprimeret, kan de ikke åbnes, før den adgangskode, du har angivet, er leveret.

Procedure:

1. Lad os sige, at de filer og mapper, du ønsker at password beskytte, er i mappen Dokumenter. Dobbelt klik på Dokumenter på skrivebordet.
2. Højreklik på en fil, der bringer en liste med valgmuligheder.
3. Vælg "Komprimer til. Zip." Dette automatisk opretter en ny zip mappe.
4. Højreklik på en anden fil og vælg derefter Kopier.
5. Gå til zip mappe via WinZip derefter højreklikke på den tomme hvide rum (det afsnit, hvor komprimere gemt er gemt). Vælg Indsæt.
6. Gentag trin 4 og 5 for alle de filer og mapper, du ønsker at komprimere og password beskytte.
7. Når alle filerne er i, skal du vælge Filer øverst til venstre del af WinZip skærmen.
8. Klik på Tilføj en adgangskode.
9. Supply adgangskoden til zip mappe derefter bekræfte det.

Zip-filer er alsidige. Du kan komprimere en mappe eller fil, du vælger, selv mappen Dokumenter. Det er et godt træk, når computerens hukommelse er næsten fyldt op, da den zip fil's pladsbesparende funktioner.

WinRar

WinRar, ligesom WinZip, komprimerer filer og understøtter en bred vifte af filtypenavne. Det kan også gendanne beskadigede arkiver og er mere modstandsdygtige over for fil korruption end de fleste data komprimering programmer, hvilket gør det til en temmelig populær. Bedst af alt, kan du hente den gratis på internettet.

WinRar virker ligesom WinZip. Proceduren for password beskytte filer er nøjagtig den samme, som kun du har valget om at omdanne det komprimerede mappe i en RAR fil. WinRAR synes at være det bedste valg til datakomprimering beskyttelse, som dets sikkerhedsfunktioner give det en klar kant.

At tjene og password-beskytte

Adgangskoden kan være en grundlæggende form for beskyttelse, men gennem årene, har det vist sig at være et effektivt middel til fil sikkerhed. Desuden korrekt gætte et password er, med alle de midler, ingen let sag, hvilket er grunden til det er de midler, der anvendes til at beskytte din e-mail-konto eller dine kreditkort oplysninger. Giv dine filer det samme beløb af sikkerhed ved at password-beskytte dem.

Hvis du er interesseret i HTML til PDF Converter se denne web-site for at lære mere om fil søgning hjemmeside på http://www.html-to-pdf.net/

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan