Canon Powershot SD3500 IS


Fotografi Blog har gennemgået den nye Canon Powershot SD3500 IS (også kendt som Canon Digital IXUS 210) digital kompakt kamera. Dette kamera fra Canon har en enorm LCD-skærm med touchscreen evner. Det har også 14 megapixel og en vidvinkel zoomobjektiv.

Nogle af de vigtigste funktioner til Canon Powershot SD3500 IS / Canon Digital IXUS 210:

-3,5 "Touchscreen LCD-skærm med 460k opløsning
-14,1 Megapixel billedsensor
-5x optisk zoom (24-120mm)
-Optisk billedstabilisering
-I stand til at skyde 720p HD-film
-HDMI udgang

Fotografi Blog ender giver Canon Powershot SD3500 IS en smuk middelmådigt rating med en samlet score på 3,5 stjerner, "Over middel". Kameraet scorer højest på design, mens han scorede lidt lavere på funktioner og brugervenlighed. Det scorer lavest på billedkvalitet og værdi for dine hårdt tjente penge. Kontrollanten finde den berøringsfølsomme skærm til at være virkelig rart, men den prisseddel er meget høj for et kompakt kamera i denne klasse, og når billedkvaliteten er ikke blevet bedre fra tidligere modeller, som du virkelig har brug for at elske touchscreen (der er ingen anden måde at styre kamera) til at investere i dette kamera.

Læs den fulde gennemgang af Canon Powershot SD3500 IS / Canon Digital IXUS 210 kamera her.

1 comments:

Jesica said...

PC World tester fem Lcd Tv mod et plasmafjernsyn. Står HD-signalerne knivskarpt, og er fjernsynene brugervenlige nok? Kom med om i kulissen og se PC Worlds journalist teste løs. Hele testen kan læses på: www.pcworld.dk

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan