Tantalizing iPhone Kode Clues Tip på fremtidige Video Chat Capability

Morgen! Og velkommen til en anden udgave af "Hey, det ser ud til at iPhone måske snart have video-chat og en fremadvendte kamera." Dagens runde omfatter iPhone SDK, og det faktum, at den nævner en række video-chat-kommandoer:At der billede er fra SDK, og alle, men rammer dig i ansigtet med to ikoner, der nævner "accept" og "faldende" video.

Parsing beviserne videre, vi opdager det, en mere direkte omtale af "video chat" i telefoni UI kode:Så videochat på iPhone. Sandsynligvis kommer snart, i det mindste i form af en kode. Men hvad med de tunge pres på AT & T's 3G-net? Man skulle tro, at video-chat via millioner af nye iPhones vil beskatte helvede ud af et allerede beskattet system. Måske de vil rulle det ud overalt, men New York City og San Francisco, og skru disse byer lidt mere? Måske kaste lidt "for dårligt, så bedrøvet," San Fran / NYC stjerne forbehold i alle anti-Verizon Wireless annoncer, som de uden tvivl har gemt i den kan for, hvornår dette hypotetiske videochat iPhone lanceres. Vi får se. Editor's Note: eller video er ved at blive prepped for nogle andre selskabs net, som nævnt i bemærkningerne. Kunne være! -j.l.

Under alle omstændigheder, så vidt som en hardware genopfriske eller længere sagen går? Hvis videochat udvikling pander ud, det ser mere og mere sandsynligt.

Send en mail til Jack Loftus, forfatteren til denne post, på jloftus@gizmodo.com.

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan