Nokia X10 Running Symbian ^ 3 Tech & Video Rende

Det ser ud som den første Nokia-håndsæt kører Symbian ^ 3 platform vil være Nokia X10, hvis dokumenter lækket via YouTube man skal tro. Søger meget gerne have en Nokia-X6, men med fuldt QWERTY-tastatur er enten en lille nydelig mock-up eller et lækket dokument. Læs videre for at tjekke de tech-spec og video af Nokia X10 ...

Enten er nogen, der har en meget tidlig aprilsnar eller en større lækage er sket inden for Nokia, som nærmere oplysninger om, hvad der hævdes at være Nokia X10 kører Symbian ^ 3 viser en lille nydelig håndsæt.

Ifølge de dokumenter, vil Nokia X10 være et QWERTY-enhed, der kører Symbian ^ 3 platform. Mange af de andre funktioner synes at være meget af det øjeblik, såsom 3,2-tommers AMOLED kapacitive touchscreen display, 5-megapixel kamera med LED-blitz, et udvalg af 16 GB eller 32 GB intern hukommelse, 256 MB RAM, HSDPA support, Wi - Fi, GPS og understøttelse af flere Homescreens.

Nu, hvis det er en falsk dokument, som vi ville have forventet, at synderen at have gjort enheden lidt mere aktuelt ved at tilføje en løvemund processor. Som det er, at stort set standard 600MHz ARM Cortex A8 CPU er navn-kontrolleret. Så er dette se den ægte vare? Naturligvis er der ingen detaljer om lancering og annoncering dato, og der er ingen billeder af den OS i aktion.

Alligevel kunne det være det første store nye Nokia telefon til 2010? Lad os vide hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Check out Nokia X10 kører Symbian ^ 3 video:

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan